Pluggar, bakar och längtar

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 14:00:08 | I kategori: Min dag

Pluggar flitigt på min lediga dag. Om några veckor så har vi en tenta på: HELA UTBILDNINGEN. Jajemen, vad som helst under utbildningen kan komma. Så det är ju en del att repetera. Tur att jag har läst mycket och jobbat mycket under dessa år. Känns som om jag har en god grund att stå på. Men det är omöjligt att komma ihåg allt. Känner mig redan nervös... Ska plugga svinmycket nu denna tiden!
Mellan läsningen har jag satt en deg, blir ett solros- och morotsbröd med massa frön och sånt i. Tror det är jättegott!
Det blåser som attan här utanför, jag har inte varit ute än..! Ska iväg och träna med Challe och Ida ikväll, stannar nog inne och läser fram tills dess... dricker kaffe och äter mackor :)
Längtar som bara den tills imorgon! Då ska ha min akutplacering i två dagar på IVA (Intensivvårdsavdelning) och torsdag och fredag bli ännu bättre: Operation! Är väldigt instresserad av båda inriktningarna, så det ska bli sååå kul!
Ska iaktta sköterskorna och se om det är något för mig. Har kommit fram till under utbildningens gång, att jag vill jobba mycket medicinsk tekniskt i framtiden. Och specialisera mig/ vidareutbilda mig inom något område. Får väl se vart jag hamnar, får nog börja med att lära mig yrket innan jag svävar iväg, haha!
Hoppas veckan startat bra för er!
kram!
Kommentarer
Postat av: mamma

Spännande i morgon, intressant att få höra hur deras operationsavd. ser ut. Som alltid tror jag på dej, tentan kommer du att klara av galant. Kramis

2012-03-19 @ 16:23:18
Postat av: SysterMalin

Ja det ska bli så roligt och intressant! Vill bara att det ska bli morgon nu :)

Jag vet att du gör det, det har du alltid gjort :) Ska verkligen ge allt!

Puss & Kram

2012-03-19 @ 22:10:22
URL: http://systermalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback