Bästa återhämtningen

Publicerat: 2012-06-23 Kl: 20:38:33 | I kategori: Min dag

Älskar att vara på landet.
Här kan man bara vara, umgås och återhämta sig. Vi bor ute på en hästgård med rogivande miljö omkring. Vaknade tidigt idag och där står Frida och bakar bröd till oss.
När samtliga av oss 9 som sov här var uppe (i varierat tillstånd..haha!) dukades upp till en riklig frukostbuffe ute på soldäcket, med så mycket gott.
Johan gjorde en dödsgod omelette på sin stora kärlek -grillen :) sältan och den rökta skinkan gifte sig i smaken imorse kan man säga!
Sedan har vi bara haft det så skönt. Solat, druckit massor av kaffe, spelat kubb, gungat, sovit samt ätit en grym kycklingwok som även den tillagats på grillen..
Nu väntar vi på vår vän grillen, som startas för tredje gången idag (!!) för Emelies hemmagjorda hamburgare med tillbehör deluxe.
Sedan slappar vi resten av kvällen kanske ute i kvällssolen.. Ihop med fina vänner. JAG NJUTER.
Och jag hoppas verkligen ni har detsamma.
Det är vi värda allihop.
Kram!!
Kommentarer
Postat av: Daniel Vilhelmsson

Låter skönt!
Kubb, grilla, vänner.. Precis så som det ska vara avslappnat och glatt. Halvsov med två nya vänner bakom en sten första halvan av midsommar och pratade om livet... Inget grabbigt utan bara ärligt och öppet... Nu sitter jag på tåget till Stockholm och har precis sett julia roberts Eat Love Pray... Ha det bra på landet :)

Svar: Hej du! Ja, det har verkligen varit bra. Har liiite söndagsångest ikväll. Vill bara göra om helgen igen! Låter som du haft det bra också?! Killar kan också :) Den är ju så bra, har läst boken. Hörs när du är hemma igen! kram
SysterMalin

2012-06-23 @ 20:51:20
URL: http://physis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback