Tacksam

Publicerat: 2012-07-03 Kl: 11:01:13 | I kategori: Things to remember

 


Önskar alla vänner en bra dag!
Lyft ögonen, se dig omkring och njut av livet. 
 
Kommentarer
Postat av: Katarina

Ha en fin dag du med :)

Svar: Tack så mycket!!
SysterMalin

2012-07-03 @ 12:55:04
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Malin

Vad roligt för dig att allt känns så bra! Klart du ska känna dig stolt! Och jag förstår precis vad du menar med att det är skönt att gå själv och inte bredvid. Och vet du, bara det visar på vilket kapacitet du har! Jag har haft en hel del bredvidgångare under åren och en del är livrädda för att gå själva och tar inga som helst egna initiativ. Du verkar ha precis rätt inställning till allt, din arbetsplats (och dina kolleger) har haft tur! Grattis till en bra första dag. Själv ska jag jobba i natt. Kommer du jobba några nätter? Eller har ni inte treskift?
Hoppas du har en bra dag!

Svar: Fina ord Malin, tack! Blir så glad. Du talar ju verkligen av egen erfarenhet dessutom. Roligt att du tycker det. Är mig själv till 100% procent här på bloggen, och det är så kul om det kommer fram i så fall.
Nej, inga nätter i sommar (som tur är!! Är ingen nattmäniska... jobbade några nätter på akuten i somras. Där händer det ju lite mer... Blir nog nätter till hösten skulle jag tro). trivs du med det? Jo vi har tre skift. Hoppas att det går bra i natt och att du kan sova gott och länge när du väl kommer hem!!
SysterMalin

2012-07-03 @ 17:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback