Löpning vs godis

Publicerat: 2012-08-19 Kl: 23:56:42 | I kategori: Min dag

Hej där!
Borde sova så här dags. Men varför vaken? För att jag har sovit hela kvällen... 
Skulle ut på ett långpass löpning efter jag slutat. Men efter dagens pass på kava var jag lagom seg i skallen. Finväder och tropisk värme ute. Styrde därmed om cykeln, till Hemmakväll :) Köpte en stor påse godis, för att jag var så förbannat sugen. Klart man ska unna sig då :) 
Var ute en stund för att sedan inta soffläge hela kvällen lång.
Godiset satt som en smäck, tills det där obehagliga illamåendet och sockerkoma tillståndet kom över mig. Hatar det! Borde äta mer godis för att vänja mig, eller inte alls ör att slippa det...
Däremot är det heeeelt annat med choklad :) Det kan man lita på! haha!
Sov till och från i 1,5-2 timmar, tills mamma ringde. "Sover du?", "Jag? Nej!!".. VARFÖR SÄGER MAN SÅ, VARFÖR ERKÄNNER MAN INTE ATT MAN SOVER? :) Precis som om det är något att skämmas över. 
 
Ledig dag imorgon! Sååå härligt!! Börjar dagen med frukost hos fina Petra!
 
Blir så glad över era fina kommentarer, känns ännu roligare att vara tillbaka nu!
Kram
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Daniel Vilhelmsson

Godis och sötsaker är himmelskt gott att ha då o då men jag får som sig ont i magen efteråt.. Men det är det nästan värt.
Ska ut och springa lite i veckan.. Har inte blivit något de senaste 2 vk då jag varit i fjällen och gottat mig. Vinkan kanske få ihop ett pass tillsammans?

Visst är det konstigt att man säger nej.. Chefen ringde häromdagen kl 7 på morgonen och frågade om jag sov.. nä sa jag.. Lät det så.. Det är väl så vi är skapta.. Ja vet inte..

Hade gott på din lediga dag.. Min semester tog slut igår så idag är det bara att inställa sig!

Svar: Visst är det :) Lätt värt det, åtmistone innan man trycker det :) Klart vi ska springa ihop snart. Jag har mycket till veckan, men nästa? Lite intervaller borde vara på sin plats för min del i alla fall. Vill ju höra allt om din resa!

Jag vet. Varför gör man det? Du är för rolig..hade någon ringt mig 07, då hade jag nog erkänt :)
vi hörs snart! kram
SysterMalin

2012-08-20 @ 05:56:52
Postat av: Västgötskan

Det där har hänt mig med. Att man hamnar i soffan när man inte "borde".
Och helt sant; CHOKLAD kan man lita på! (Fast man KAN bli illamående om man äter tillräckligt mycket. Been there, done that). ;-D

Kram

Svar: Visst är det så, livsfarligt. Men så gött med! Choklad, det ä grejer det :)
Kram!
SysterMalin

2012-08-20 @ 07:03:33
URL: http://rundarocksaenform.blogspot.se
Postat av: Malin

Haha, helt rätt! Man ska ju lyssna på kroppen :) Särskilt efter ett tufft arbetspass. Hoppas du njuter av din lediga dag. Själv sitter jag i solen och dricker kaffe efter första dan i skolan. Yes, jag ska plugga igen! Gå barn-vuben :) Så det blir bara extrapass för mig närmaste året. Men sjukhus brukar ju inte vara nödbedda när man erbjuder sig jobba extra ;) Så nu blir det plugg, praktik och uppsats igen. Du har säkert bra mycket bättre koll på sånt :) Kram och ha en bra dag!

Svar: Lyssna på kroppen- check :) Jag hade en fin dag tack!

Roligt att du ska börja läsa!!! Blir du kvar på neo sen också? Det blir säkert hur roligt som helst, speciellt när man bara läser om det som man är intresserad av! Faktum är att jag är sugen redan nu på att specialisera mig. Knäppt va? Har varit färdig några månader bara :) Men jag gillar ju, som alla vet, utmaningar :)

Haha, ja du får väl säga till om du vill ha några tips :)
Ha det fint!! kram
SysterMalin

2012-08-20 @ 14:20:35
Postat av: Camilla - Millasträning

Haha känner såväl igen mig "Nä jag sov inte". Händer då och då att jobbet ringer mig runt 08 på morgonen - då ja nästan garanterat sover, vilket dom vet. Men ändå säger ja motsatsen.. Knasigt!

Svar: Haha, ja vi är så roliga? Varför skulle det vara så fel om man sa att man sov? Är ju inte direkt något speciellt märkligt med det ;)Ha en fin dag Camilla!!
SysterMalin

2012-08-20 @ 22:40:10
URL: http://millastraning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback