Kärt återseende!

Publicerat: 2012-04-14 Kl: 20:16:54 | I kategori: Min dag

Har det alldeles fantastiskt med mina pluggtjejer. Så underbart att träffa alla igen. Vi bor alla på olika ställen men idag och ikväll har vi samlat och bara har det tokroligt.
Äter och dricker gott, bara skrattar och flamsar hela tiden.
Nu intar vi soffan för ännu mera mys!
Ha en härlig lördag vänner!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Emelie

Söndagsuppdatering:

Löpning enligt vecka 2, både onsdag och idag. Så jag ligger steget före. Egentligen är det löp x 1 per vecka men det kändes lite så jag tog det X2 ist. Det kan väl inte skada? :) vet du vad det bästa är? Det är roligt! Jag längtar tills jag får snöra på mig skorna igen. Håll tummarna för att det håller i sig!!

Igår hade vi vår mat&vinkväll hos EmelieP och vi pratade om detta. Emma är med och jag värvade även Elenore som jobbat hos oss innan. Alla är så positiva, riktigt roligt!

Hoppas du får en bra vecka!

Kram

2012-04-15 @ 14:06:06
Postat av: SysterMalin

HEJJA EMELIE!!

Jättebra! Så glad jag blir!! Nu är du igång, och det låter precis som att du är på rätt spår. Jag är övertygad i att det kommer att hålla i sig. En dipp får du kanske (eller inte) , men det går över. Låter ju superroligt att du fått med dig de andra tjejerna! Hur går det för dom då?

Får springa upp till er nån dag och tjöta lite :)

Själv har jag inte kunnat springa eller träna så mycket denna vecka, i och med tentan. Men hoppas det blir lite bättre nu framöver.

Ha det fint och spring på!!

Kram

2012-04-15 @ 18:15:11
URL: http://systermalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback