Lördag!!

Publicerat: 2012-01-28 Kl: 20:17:28 | I kategori: Min dag

Så härligt att det äntligen är helg!
Är helt slut av denna första vecka i skolan. Från att jobba och springa runt 8 h om dagen, till att sitta STILL, lyssna och vara fokuserad tar på krafterna :) Det är säkert, fast mer på ett psykiskt sätt. Veckan har varit bra, med många bra föreläsningar.
Idag har jag tagit mig en sovmorgon, sen blev det att bege sig in till stan för att möta upp Challe. Vi tog en långpromenad i ett kallt Kristianstad, för att sedan landa på mysiga "Nostalgia" och äta lunch. Varm Gulasch satt fint då! Blev lite lufsande runt i butiker innan hemgång.
Har inte blivit så mycket träning denna vecka, mer promenader i så fall. Men igår blev det ett pass på löpbandet, ganska skönt faktiskt! Lite intervaller och så. Imorgon är det löpning med Daniel V som gäller, vi får väl se vad vi hittar på. Det är fortfarande rätt så kallt och lite isigt.. hoppas i alla fall att komma välbehållen hem :)
Ikväll är det bara lugnt och skönt som gäller. Vi kollar på film (jaja, inte just nu...) och har ätit tacos, mysigt! Ska kolla på Gladiatorerna nu, såg att en tjej som är med är från Östersund°! WOhooo!! Då hejjar vi på henne!
Ha en mysig kväll!
Dagens lunch, Mmmmm!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback