Vasaloppet!

Publicerat: 2012-03-04 Kl: 10:30:08 | I kategori: Min dag

Vasaloppsdagen! Det är en speciell dag tycker jag. Vilken otrolig prestation och kraftprov det är. 9 mil klassisk längd.. Har lite vänner som åker idag och är så imponerad av er!! Ni är grymma. Blir som jag sagt lite sugen själv faktiskt. Hur underbar kan känslan vara efter den målgången? MAGISK?
Fler som planerar att åka Vasan, Öppet spår eller tjejvasan?
Men när man bor i skåne är ju tillgängligheten till skidåkning inte så stor tyvärr. Och om man är med vill man ju inte dö på kuppen helst. Får väl i så fall åka hem på träningsläger i så fall :) Kan väl börja nästa vecka då!
Igår kväll var det väldigt trevligt hemma hos mysiga Matilda i deras FINA lägenhet. Emelie, Matilda Larsson och Jessica var också med samt två pågar. Blev mysigt framför melodifestivalen med vin och annat gott, fast får väl erkänna att tv tittandet inte var det centrala direkt... var mest på i bakgrunden.. Men lite koll hade vi. Tycker att Flinck´s låt är rätt mysig, förutsatt att man inte tittar på honom vill säga. Aningen obehaglig!
Var fortfarande så trött, så det blev att jag var hemma i en rätt så bra tid. Hade sovmorgon idag, fint de! Frukost framför Vasaloppet och ska skriva lite uppsats nu är det tänkt. Sedan blir det till att möta upp Challe och Ida för lite mat på stan och sedan ska vi iväg på boxning och core-pass som Challe håller i. Kul med lite annat!
Hoppas ni alla har en slapp och sköööön söndag!
Kram!
Kommentarer
Postat av: Mathilda

Du är för mysig du vår lilla sjuksyrra! Så fort det blir varmare och soligare väder hoppas jag att vi blir piggare och umgås mer!

Puss på dig norrland! <3

2012-03-04 @ 20:25:33
Postat av: SysterMalin

Men du kan va mysig lille vän! Tack för senast! Ja verkligen, det måste vi. Vi har en rolig vår och sommar framför oss ju :) Ha det fint vännen! puss o kram

2012-03-05 @ 16:12:21
URL: http://systermalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback